Pomoc

Daj nam znać

formularz kontaktowy

Odpowiemy natychmiast!

Iso+ 2000g Zobacz większe

4+ - Iso+ 2000g (smaki nieczekoladowe)

Nowy

ISO+ jest wysokiej jakości (90%), czystym izolatem białek serwatki, wolnym od laktozy i charakteryzującym się niską zawartością węglowodanów i tłuszczy. Surowiec użyty do produkcji ISO+ uznawany jest za najdoskonalsze i najbardziej wartościowe źródło protein. Każde 100g produktu zawiera 90g izolatu serwatki. 

Więcej szczegółów

zł 221.30

  • ciastko orzechowe
  • naturalny
  • orzech
  • pistacja
  • tiramisu
  • wanilia
  • zabajone

ISO+ to zdecydowanie najlepszy sposób na uzupełnianie białka, umożliwiającego stały rozwój czystej masy mięśniowej, niezastąpiony podczas diety redukcyjnej i świetnie sprawdzający się w walce z niedoborem białka w codziennej diecie.

 

Skład:

Wartość odżywcza:w 100g%ZDS
Wartość energetyczna385,82 kcal 
Białko90 g 
Węglowodany5,45 g 
Tłuszcz4,55 g 
Witamina B62,8 mg200%
Witamina B22,8 mg200%
Witamina B12,8 mg200%

 

Profil aminokwasowy w 100g
Alanina4,51 g
Arginina1,57 g
Kwas asparaginowy9,44 g
Cystyna2,04 g
Kwas glutaminowy16,82 g
Glicyna1,40 g
Histydyna1,54 g
Izoleucyna5,82 g
Leucyna9,52 g
Lizyna8,29 g
Metionina1,43 g
Fenyloalanina2,45 g
Prolina5,03 g
Seryna3,72 g
Treonina6,76 g
Tryptofan1,63 g
Tyrozyna2,97 g
Walina5,09 g

Dawkowanie:
Wymieszać miarkę produktu ( 30g )  z 350 ml wody lub mleka.

Oceń 
2016-12-20

Iso 4+ nutrition

Najlepszy izolat ,jak miałem - doskonała rozpuszczalność, duży wybór świetnych smaków

    Napisz swoją opinię !

    Napisz opinię

    4+ - Iso+ 2000g (smaki nieczekoladowe)

    4+ - Iso+ 2000g (smaki nieczekoladowe)

    ISO+ jest wysokiej jakości (90%), czystym izolatem białek serwatki, wolnym od laktozy i charakteryzującym się niską zawartością węglowodanów i tłuszczy. Surowiec użyty do produkcji ISO+ uznawany jest za najdoskonalsze i najbardziej wartościowe źródło protein. Każde 100g produktu zawiera 90g izolatu serwatki. 

    Napisz opinię